2:44

Posted by on Noi 17, 2017 in Uncategorized
15 Comments

„- Cum esti?”

„- Bine…”

 

Adevarul? Rupta. Extentuata. Cumva. Semi beata. Semi vie. Goala. Victima. Supererou.

Nu voiam sa incendiez orasul inca, dar acum trebuie sa o fac. Tu mi-ai spus acum 3 zile ca nu mai arzi, iar eu nu te pot lasa asa. O sa arzi. O sa arda. Tu ai pierdut Universul. Eu sunt Universul. Mie nu-mi lipseste nimic. Tu nu esti soarele meu. Niciodata nu ai fost si de asta ma iubesti si de asta nu inteleg ce vrei sa spui cu „nu mai ard”. Nu ai ars niciodata. Eu am ars. Eu sunt soarele. Tu doar ai fost orbit, impresionat, furat, iti sclipeau ochii si iti batea inima si iti tremura gura. Soarele a stat pe canapeaua ta. Ai sarutat soarele de „noapte buna”.

Iubesc luna si ma tem de ea. Simt pentru noapte ce simti tu pentru mine. Ma agita si ma calmeaza, ma chinuie si totusi mi-a dat cele mai frumoase amintiri. Noptile noastre erau cele mai lungi. Artificii. Haos. Vin si ciocolata.

Sunt deasupra orasului intr-o cutie zburatoare, ascult plansete -stii ca imi plac- si ma gandesc la cuvintele tale pline cu venin „nu mai ard”. Veninul poate ar fi avut efect asuprea mea, poate mi-ar fi ajuns in inima… daca nu as fi fost sarpele din Eden. Edenul nostru.

Daca nu o sa mai poti arde, te voi ineca pentru ca pot fi si uragan, daca nu, te voi rupe in bucati pentru ca am inflorit, mi-au cazut petalele si mi-au crescut tentacule in loc. Daca nici asta nu functioneaza, iti voi zdudui existenta in ultimul mod ramas.

-Doua lacrimi mai tarziu am decis. Asta voi face. Cel mai rau dintre toate relele lumii.-

 

– Te voi lasa in pace.  –


Cu gust amar de whisky pe limba, Laura.

 

song of the night 

 

15 thoughts

 1. Andreea

  17/11/2017

  Omg. Speechless. As vrea sa pot spune: yasss, queen, slay!( imi amintesc ca zambeai intr un story la comentariile astea), dar oricat as vrea sa zambesti, nu se potriveste decorului, e prea putin sa descriu starea pe care mi ai transmis o. O sa inchei tot cu: speechless!

  Răspunde

 2. Naomi

  17/11/2017

  You’re not the only one crying…toata povestea ta m-a zguduit de la piele de gaina la lacrimi. Cuvintele sunt de prisos…dar ceea ce face durerea si iubirea din oameni..pff. Take care

  Răspunde

 3. Laura

  17/11/2017

  Ar trebui sa scrii o carte nu pot sa îmi exprim in cuvinte ce simt atunci când îți citesc blogurile ești cea mai puternica și frumoasa fata #PWRGRL 💖💖💖💖

  Răspunde

 4. Iulia

  17/11/2017

  Hei…super cuvinte
  Nu arată daca cineva da share pe Facebook …cred ca nu merge share counterul (ti am scris doar ca sa știi și sa ti verifici codul site ului )
  Te pup !

  Răspunde

 5. Adela

  17/11/2017

  Genial… ❤️

  Răspunde

 6. Raluca

  17/11/2017

  Super 👍📢!!!

  Răspunde

 7. Andreea

  17/11/2017

  Am murit!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Și mor de fiecare dacă când îți citesc blogurile

  Răspunde

 8. Oana

  17/11/2017

  Profund profund pana in maduvele oaselor,in tine Laura traieste o scriitoare de necontenit,o artista,un dar nemarginit si da trebuie scris pe o hartie undeva pentru ca darul acesta nu trebuie „pierdut” nu trebuie uitat ,esti incredibila in scris ,esti o zeita care ne face sa visam in realitatea asta dura dar frumoasa a vietii.
  Esti geniala !! Iti multumesc .

  Răspunde

 9. Filip Rebeca

  17/11/2017

  Doamne 😍😍😍

  Răspunde

 10. Nedelcu Antonia

  17/11/2017

  nu am cuvinte… esti geniala , Laura .. parca ai vorbit in numele meu <3

  Răspunde

 11. Lavinia

  17/11/2017

  Laura, plâng cu fiecare text al tãu. Mã regãsesc în fiecare cuvânt si simtire. Doare tot si toate dor 😞

  Răspunde

 12. Diana

  17/11/2017

  Atât de trist…😏

  Răspunde

 13. Madalina Stan

  17/11/2017

  Te urmăresc pe Insta, Facebook și ma distrez mereu când postezi momente cu tine. Pe acest articol îl citesc acum intr-o pizzerie uitată in București unde pe fundal canta ceva.. sunt doar in trecere. Ma duc acasă, la Cluj, iar pe drum voi reciti fiecare cuvânt pentru ca il simt, trăiesc și retrăiesc la fel ca tine.
  Vin și ciocolata!
  Curaj Laura, fii puternica!

  Răspunde

 14. Frumos! ❤

  Răspunde

 15. Yass

  21/11/2017

  Carpe Diem.

  Răspunde