Drama Queen

Posted by on Oct 27, 2017 in Uncategorized
10 Comments

Nu poti face asta. Nu poti sa ma lasi intr-o camera intunecata, singura, plina de sange, plina de praf, la pamant, urland, incercand sa castig lupta…doar ca sa te intorci si sa ma intrebi de ce sunt atat de murdara.

Sunt murdara pentru ca tu m-ai aruncat in cusca lupilor. Sunt murdara pentru ca atunci cand ai plecat ai luat cu tine si ingerul de pe umarul meu si au ales demonii pentru mine. Au castigat lupte prin abandonul meu.

Te urasc pentru ca m-ai facut sa-mi fac asta. In incercarea mea de a te uita m-am murdarit si mi-am facut semne care nu se duc. Ma faci sa-mi doresc cel mai groaznic lucru dintre toate, ma faci sa-mi doresc sa treaca timpul peste mine. Ma faci sa nu ma bucur de prezent, de viata si de „acum”. Am citit ca in 7 ani o sa fiu un om nou. Orice celula care a fost vreodata, nu va mai exista. Ma faci sa vreau sa treaca 7 ani ca sa pot sa fiu un om nou pentru tine. Ma faci sa nu vreau sa fiu prezenta in viata mea si e gresit. Nu o sa-ti dau voie. M-ai lasat la pamant. M-am ridicat. Am luptat cum am putut eu. Cum am stiut eu. Am luptat urat si am lasat semne peste tot. Mi-am batut joc de ei, de noi, de mine, de tot. Nu poti sa ma condamni pentru ca am vrut sa ma simt vie. Pentru ca am vrut sa simt. Am prea multa viata in ochi si prea mult lumina in suflet ca sa ma simt asa.

Nu poti sa te intorci si sa-mi spui ca ma iubesti, ca mereu ai facut-o si ca nu stii de ce ai plecat. Sau poti? Uit uneori ca tu esti un zeu autoproclamat.

Am inteles pana azi ca nu exista destule shoturi pe lume ca sa te uit, cu cat e totul mai neclar in jurul meu cu atat inteleg mai bine. Nu exista fum destul de gros prin care sa nu te mai vad. Nu exista muzica destul de tare incat sa nu te mai aud. Nu exista maini destule pe care sa le tin ca sa nu ti mai stiu degetele pe derost. Dragostea ta a fost cea mai buna si cea mai rea. N-o mai vreau. Visez la ea. N-o mai vreau. Vorbesc cu Dumnezeu despre tine. N-o mai vreau. E tot ce vreau.

Alte randuri pe care o sa le vada toti si n-o sa inteleaga nimeni.

 


Cu nu-stiu-ce, Laura. 

 

 

„always be lilith. never eve.”

10 thoughts

 1. Petro

  27/10/2017

  plangggg….. frumos!

  Răspunde

 2. Iulia

  27/10/2017

  Laura, cât de bine ai putut s-o spui ! Ma regăsesc printre rânduri !

  Răspunde

 3. Roberta

  27/10/2017

  Ma regasesc in absolut tot ce ai scris.. Insa, asa se intampla uneori in viata, nu toate povestile care incep frumos se termina la fel… Ai grija de sufletul tau si fii puternica!! Doar atat poti face pana se vindeca de pa sine. Time will tell. Hugs.

  Răspunde

 4. Ma regăsesc in toate articolele tale dar asta e articolul care ma facut să plang si să îmi dau seama ca pe acesta îl trăiesc. Mult succes in continuare in tot ceea ce faci şi în uitarea lui. 💕

  Răspunde

 5. Lucica

  03/11/2017

  „Ma faci sa-mi doresc sa treaca timpul peste mine. [..] Dragostea ta a fost cea mai buna si cea mai rea. N-o mai vreau. E tot ce vreau.”

  Răspunde

 6. Cristina

  04/11/2017

  Trăiesc tot ce ce citesc aici. Te ador !

  Răspunde

 7. Georgiana

  07/11/2017

  So great!

  Răspunde

 8. vale

  07/12/2017

  be a ”lilithle” eve …moderation. 🙂 ♠♡

  Răspunde

 9. Masha

  25/12/2017

  Nimeni nu înțelege. N-are cum. Doar tu știi ce simți. Tu te scufunzi. Tu te îneci și tot odată tot-numai-tu iei foc.
  Te spargi. Urletul tău se sparge. Se împrăștie și se desfigurează. Nu se mai poate lipi la loc.
  La fel și cu inima ta.

  Răspunde