Septembrie

Posted by on Sep 7, 2017 in Uncategorized
9 Comments

Un timp ciudat si totusi atat de incarcat de intelesuri. Tot orasul este amortit, nostalgic si inca mahmur dupa o vara colorata. Suntem amortiti si trebuie sa o luam de la capat. Inapoi acasa, inapoi la munca, inapoi la responsabilitati, inapoi la toate lucrurile de care am fugit in ultimele 3 luni.

Toamna anului trecut a adus pentru mine cel mai important sir de evenimente de pana acum. In septembrie m-am ras in cap, in septemebrie am decis sa devin vegetariana, asa am ramas si in curand sarbatoresc un an, iar in octombrie am postat primul articol pe blog. A fost ceva extrem de superficial, machiaje sau sclipici, pentru ca nu stiam cum sa va spun inca tot ce aveam pe suflet. In noiembrie m-am mutat de la parintii mei impreuna cu prietenul meu care, spre deosebire de vegetarianism, nu a ramas.

Toamna trecuta a adus in viata mea multe schimbari, multe decizii, multe greseli, multe rasete pana la lacrimi, multe lacrimi care se simteau de sange, dar cel mai important: multe lectii. A scuturat oameni ca si cum ar fi fost nimic si a adunat ce trebuia sa fie de drept in lumea mea.

Suntem intr-o continua schimbare, evoluam, devenim mai rai si mai buni si mai duri si mai calmi, totul pentru a deveni adulti puternici, adulti care vor aduce pe lume si vor construi alti oameni la fel ca ei. Iubesc acest drum si nu pot sa nu ma intreb:

Oare ce-mi va aduce acest septembrie? Orice ar fi, sunt pregatita. 

 

 


Cu dragoste, Laura.

 

 

9 thoughts

 1. cuvintele tale sunt calmante pentru mine😊
  love💜
  flv

  Răspunde

 2. Bravooo Lauraa! Cat de nostalgic este articolul si cat de fain e..l am citit de 3 ori pana acum! 😂😍😍

  Răspunde

 3. Raluca

  08/09/2017

  Răspunde

 4. Alina

  08/09/2017

  Sper ca acest septembrie să îți aducă, cat mai multe întâmplări în care sa ne regăsim

  Răspunde

 5. Am avut o zi foarte proasta, iar articolul tau m-a facut sa ma calmez, sa reusesc sa plâng si sa ma descarc in sfarsit. Iti multumesc pentru toate articolele minunate pe care le scrii si care, de fiecare data, imi patrund in suflet.

  Răspunde

 6. Am avut o zi foarte proasta, iar articolul tau m-a facut sa ma calmez, sa reusesc sa plâng si sa ma descarc in sfarsit. Iti multumesc pentru toate articolele minunate pe care le scrii si care, de fiecare data, imi patrund in suflet

  Răspunde

 7. Irina

  08/09/2017

  Sunt frumoase articolele tale de suflet .. dar si subiectele „extrem de superficiale, machiaje sau sclipici” sunt interesante pentru cititori , un capitol pe care l-ai abandonat complet.. poate toamna asta o sa revii si la subiecte superficiale, sunt relaxante, atat timp cat o faci pentru ca iti face placere. Spor !

  Răspunde

 8. Carmen

  08/09/2017

  👌🙏

  Răspunde

 9. Ioana

  10/09/2017

  Minunat! Îmi place că transmiți frumosului în cel mai simplu mod și că nu pui accentul pe cunvinte pompoase pentru a-l face artificial.
  Așa este, suntem într-o continuă evoluție, într-o continuă creare a sinelui, iar lucrul ăsta ne definește ca oameni, până vom ajunge la acea stare de pace și de iubire activă față de orice creație.
  Toate gândurile mele bune spre tine. Xoxo

  Răspunde